המטבח מהווה מקום התכנסות משפחתית והוא חלק בלתי נפרד מההתנהלות שלנו בבית ולכן למשטח העבודה במטבח ישנו תפקיד משמעותי ורלוונטי לחיי היומיום שלנו.
סביר להניח שבכל פעם בה נרצה לאכול אנחנו נבוא במגע עם משטח העבודה במטבח ומהסיבות אלה בדיוק, חשוב שמשטח העבודה יהיה עמיד, איכותי, מתאים לצרכינו ובעל מראה מעוצב שנאהב ושיישאר איתנו שנים רבות. בשוק ישנם סוגים שונים ורבים של משטחי עבודה עשויים חומרים שונים ומגיעים בטקסטורות ובמראה משתנים.
אז איך נדע איזה סוגי משטחים יש? איזה משטח הכי מתאים לי ולצרכים שלי? ואיך בכלל בוחרים? כל התשובות ממש כאן.
בחברת יגל ישנם שני משטחי עבודה עיקריים ומומלצים שלכל אחד מהם יש אינספור יתרונות. אנחנו מדברים על משטחי הבוצ'ר ועל משטחי השיש.
אחראי על האווירה: משטח הבוצ'ר
משטחי עץ המגיעים בטקסטורות שונות כגון: עץ רציף, עץ עם שברי אלון מבוקע, עץ אגוז אמריקאי ועץ אגוז אפריקאי.
יתרונות מטבח הבוצר
למשטחי הבוצ'ר מראה טבעי, חם וקלאסי.
אבל מעבר למראה העל זמני שלו, היתרון הבולט של המשטח הוא שבמידה והוא נשרט או מוכתם, ניתן בקלות לחדש אותו ולקבל מראה חדש ומושלם.
רבים בוחרים להשתמש במשטח זה כמשטח עבודה על אי, המשמש שולחן אוכל במטבח.
למי מתאים?
בעיקר לחובבי הסגנון הכפרי, החם והמזמין. העץ משתלב באופן הרמוני עם סגנונות רבים והטבעיות שבמראה שלו יוצרת אווירה נעימה, כיפית, מעוצבת ומשדרגת כל חלל.
פרקטי ומלא יופי: משטח שיש
משטחי השיש מגיעים במספר גרסאות כאשר הבולטות בהן הן: גרניט פורצלן וקוורץ.
יתרונות
משטחי שיש הינם עמידים לשריטות ולחום (אם כי ההמלצה היא לא להניח עליהם באופן ישיר דברים רותחים).
משטחי השיש מצריכים פחות תחזוקה ממשטחי העץ כיוון שהם עמידים וחזקים.
כמו כן, יש למשטחים אלו מראה מרהיב ומרשים שמתמזג באופן מושלם עם כל חלל.
למי מתאים?
משטחי השיש באופן כללי, מתאימים למגוון רחב של סגנונות עיצוב: מודרני, נורדי, קלאסי, תעשייתי, מינימליסטי, אקלקטי ועוד.
הטקסטורה שלו חלקה ומרשימה והוא נותן טאץ' אצילי למראה המטבח.
כמה שנות אחריות יש למשטחים?
אצלנו ביגל ישנה אחריות לכל החיים לכל סוגי המשטחים ואנחנו כאן בשבילכם לכל שאלה. רוצים לבחור את המשטח שהכי מתאים למטבח שלכם? דברו איתנו 🙂